Ohjeet

Vuoron varaaminen

Vuoron varaaminen aloitetetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi.


Liikuntaetujen hyödyntäminen ajanvarauksessa

Mikäli käytössäsi on työpaikan kautta saatuja liikuntaetuja voit hyödyntää ne ajanvarauksessa seuraavasti:

Voit maksaa haluamasi summan, mikä siirretään saldoksi ajanvaraukseen omien tunnustesi alle. Saldoa voi käyttää netin kautta tehtävien varausten maksamiseen. Maksettu saldo ei vanhene eli sitä voi käyttää niin kauan kuin saldoa jäljellä. Saldoa voi käyttää myös kassalle maksettaviin vuoroihin.

Kaikki nämä maksutavat ovat nyt mahdollisia:
Smartum liikunta-/ kulttuurisetelit, Smartum-maksukortti, SmartumPay
Edenred Virikeseteli, Edenred-kortti
Eazybreak
ePassi, Tyky-kuntoseteli, Tyky-online
Nallisportin lahjakortit, Nallisportin pelilipukkeet

Mikäli käyttämäsi liikuntaetu vaatii käyntiä Nallisportissa maksun suorittamiseen niin olemme toistaiseksi avoinna joka päivä klo 9-22. Esim. eri liikuntasetelit, kortit jne.

Mikäli voit tehdä maksun etänä. Esim. ePassi, SmartumPay, Eazybreak jne. niin ilmoittakaa meille sähköpostilla info@nallisport.com maksusta jolloin lisäämme saldon tietoihisi.


Opiskelijahintaiset varaukset

Näyttämällä voimassa olevan opiskelijakortin tai OKKL:n Sporttipassin poistamme sinulta verkkomaksamisen pakollisuuden, jolloin voit varata vuoroja ajanvarauksen kautta ja maksaa paikan päällä pelivuoron yhteydessä.


Omat tiedot

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Omat tiedot".

Omat varaukset

Valitsemalla "Omat varaukset" saat listauksen itse varaamistasi pelivuoroistasi, sekä pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi vuoroja. Jos et pääse tekemään tätä varausjärjestelmän kautta niin voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tai soittamalla!

Huom.
Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 6 tuntia ennen pelivuoron alkua (jos alle 6 tuntia vuoron alkuun, niin vuoron voi laittaa myyntiin). Mikäli irtovuoroa ei makseta tai peruta ajoissa, niin se laskutetaan seuraavan kuun alussa varaajalta ja laskuun lisätään laskutuslisä 5 €. Vakiovuoron voi laittaa myyntiin ennen pelivuoron alkua. Jos myyntiinlaitetun varauksen päälle tulee toinen varaus, niin myyntilaitettua varausta ei laskuteta.

Muuta

Kehitämme varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi


Verkkomaksut

Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut verkkomaksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti (irtovuorot viimeistään 6 tuntia ennen varauksesi alkua), jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.